Verzendinformatie

In onze webshop bieden wij verschillende mogelijkheden voor betalen aan te weten:

Onze bankgegevens:
Rabobank
Nummer: 15.56.66.851

BIC: RABONL2U
IBAN: NL09 RABO 0155 6668 51

Verzenden

Onze pakketten binnenland worden verzonden met DHL en soms TNT Post.
Pakketten buitenland worden verzorgd door DHL

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen € 7.95 ongeacht wat en hoeveel u koopt binnen Nederland. Voor verzending naar het buitenland gelden andere tarieven. Deze verschijnen automatisch in uw winkelmandje bij bestellen.

Pakketje onbestelbaar

Uw pakketje wordt door DHL thuisbezorgd. Indien u niet thuis bent wordt nog twee keer een poging ondernomen, bent u opnieuw niet thuis wordt uw pakketje naar ons geretourneerd. Indien uw pakketje zakelijk verzonden is dan wordt het pakketje nog 5 dagen bij een DHL: servicepunt bij u in de buurt gelegd waar u het zelf kunt afhalen. Doet u dit niet dan wordt het pakketje aan ons geretourneerd.

Aan het retour zenden zijn kosten verbonden. Wanneer wij een pakket retour krijgen dan wordt door DHL € 7,33 in rekening gebracht. Dit wordt in mindering gebracht op uw te crediteren factuur. Indien u het pakketje alsnog toegezonden wilt krijgen dient u zowel de retourkosten als de nieuwe verzendkosten te voldoen á € 15,28. U ontvangt daarvoor van ons een factuur, zodra deze voldaan is zal uw pakket opnieuw naar u verzonden worden.

Retourneren

Uiteraard kan er altijd iets misgaan. Uw pakket kan beschadigd zijn, u kunt het verkeerde besteld hebben enz.

Wanneer uw pakket en/of uw artikelen beschadigd zijn neemt u dan binnen 48 uur contact op met Koele IJsjes. Stuurt u een foto van wat er kapot is naar info@koeleijsjes.nl dan nemen wij contact met u op. Vermeld u in uw e-mail uw naam, adres en bestelID.

Wanneer u erachter komt dat u iets verkeerd besteld heeft of dat het niet aan uw wensen voldoet kunt u uw pakket naar ons retourneren echter zal dit dan wel op eigen kosten zijn en doet u dit altijd in overleg met ons:
Koele IJsjes
Roazeloane 51
9271 VT De Westereen

Doet u er alstublieft een briefje bij met de reden van retour, uw naam, adres, besteld ID etc.

Wij gaan er van uit dat wanneer u bij ons een bestelling plaatst dat u accoord gaat met bovenstaande verzendvoorwaarden.